tiistai 14. heinäkuuta 2015

Täydellinen lomavirkkuu

Täydellisen lomavirkkuun tulee olla helppo, kaunis ja sellainen mitä voi virkata vaikka silmät kiinni auringon häikäistessä. Mikäpä muukaan siis valikoitui lomakaveriksi kuin isoäidinneliö. Ohjeita siihen löytyy YouTubesta useampia, ja onpa tässäkin blogissa alkuaikoina yksi video-ohje julkaistu.

 
Isoäidinneliöön tarvitaan vain ketjusilmukoita ja pylväitä. Helppoa! Tämän työn kanssa ajattelin tehdä vain yhden ison isoäidinneliön. Toki on mahdollista myös tehdä monta pientä ja yhdistellä niitä sitten, mutta ajattelin, että tämä pysyy helpommin tallessa, eikä tarvitse päätellä niin paljon lankoja. Käytin työhön Isoveli -lankaa, koska sitä saa helposti mistä tahansa kaupasta lisää jos ei jaksa kuljettaa lankasäkkiä mukana ympäri Suomen.


 
Kuvassa olevasta tekeleestä tulee viltti, mutta nähtäväksi jää minkä kokoinen viltti. Sen voin kyllä sanoa, että isoäidinneliö lunasti odotukset lomavirkkuuna. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Pointsit sille, joka tämän kuvion on joskus muinoin kehittänyt.
 
Ainakaan tähän mennessä ei oo tarvinnut silmät kiinni auringon häikäistessä virkata, mutta vielähän tässä on kesää jäljellä. Ja meneehän se vesisateessakin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti