lauantai 11. lokakuuta 2014

618 kilometriä

618 kilometriä on matka jonka ajoin viime yönä. Yöllä on hyvä ajaa, lapset nukkuvat takapenkillä ja ruuhkaa ei ole.

618 kilometriä on matka, jonka aikana ehtii hyvin vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa ystävän kanssa. Ja miettiä kuinka saamaton onkaan kun näitä puheluita on niin harvoin. No, ehkä laatu korvaa määrän ainakin osittain.

618 kilometrin aikana pysähdyttiin kerran, iltapalalle. Pysähdyksen aikana ehtii hukata autonavaimen, ja etsiä sitä tovin taskulampun kanssa, kunnes löytää sen lapsen hupusta. Matka voi jatkua.

618 kilometriä on matka, jonka aikana tulee helposti väsy. Takapenkkiläisille tämä on toivottavaa, kuskille ei niinkään.

618 kilometriä on pitkä matka. Mikkelin kohdalla tuntuu, että matka ei etene. Kuopiossa on jo voittajafiilis, ollaan reilusti yli puolenvälin.

618 kilometriä on matka, jonka tekemistä miettii tovin. Miettii, jaksaako ajaa päivällä monen pysähdyksen taktiikalla, ja miettii pysyykö hereillä yöllä yhden pysähdyksen taktiikalla.

618 kilometriä on matka, jonka ajaminen ei ole koskaan kaduttanut. Se on matka, jonka päässä odottaa lämmin halaus, ja varmuus siitä, että olen aina tervetullut. 

618 kilometriä on matka, jonka päässä asuu äiti.

3 kommenttia:

 1. Ihana kirjotus <3
  618km on loistava matka!
  Terkkuja sinne!
  -emmpu-

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Terkkuja täältäkin! On ollut ihana reissu, huomenna auton nokka takaisin kotia kohti. Sitten yön pikkutunneilla saa kömpiä oman kullan kainaloon. :)

  VastaaPoista
 3. <3
  Mä kömmin ton mun kullan kanssa lentokentälle ja laitetaan nokka kohti Lontoota;)
  Hirmunen ikävä! Palataan ens viikolla asiaan tuliaisten kera;)

  VastaaPoista