maanantai 20. lokakuuta 2014

Kiva palaute, kiva mieli

Tulipa niin hyvä mieli kun eräs ystävä tunnusti, että hän oli opetellut virkkaamaan isoäidinneliöitä ohjeeni avulla, ja jäänyt ihan koukkuun. Voiko parempaa palautetta käsityöohjeesta enää saada? Se, että saa edes yhden ihmisen innostumaan uudesta jutusta, ohje kannatti tehdä.Toinen palaute liittyy neljän viikon treenihaasteeseen. Eräs tuttava kertoi, että hän luki treenihaasteesta blogistani ja  pohti paikallisen Martta -yhdistyksen haastamista neljäksi viikoksi treenaamaan. Aivan mahtavaa! Siitäkin siis kannatti kirjoittaa. 

Mikä parasta, nämä ihmiset saivat suunsa auki ja kertoivat noista kokemuksistaan. Kuinka pienellä teolla voi tuoda iloa toisen päivään. Liian usein ainakin itselleni käy niin, että ajattelen kyllä paljon positiivisia asioita ihmisistä, mutta eipä vain tule sanottua ääneen. Tämä kehityskohde on tiedossa, ja työn alla. Ja ehkä jo pienoista kehitystäkin on tapahtunut.

Jos joku on haastanut Martat treenaamaan, niin minä haastan sinut kertomaan seuraavan viikon ajan mieleesi tulevat kivat asiat ääneen. Jos vaikkapa puolison peppu näyttää hyvältä uusissa housuissa, ehkä kannattaa sanoa se ääneen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti